Tillbaka

Ja, nu va det ett par dagar sen jag skrev, hoppas ni saknat mig ;)

Jag vill först bara passa på och säga att jafg tycker det är järtteroligt att så många "gett sig till känna" genom att kommentera mitt förra inlägg... Jätteroligt !!

Det har vart intensiva dagar och jag vet inte ens vad jag skrev om senast..

Förra veckan hade Emil hockeyträning på onsdagen, under tiden passade vi på att åka o fika hos Terese och Jimmie... riktigt bullkalas med MEGA-bullar.. Givetvis tittade vi på deras fin fina lägenhet oxå.. riktigt bra köp hörreni :)

I torsdags spelade Emil innebandy för första gången... Han gillade det, men jag har svårt att tro att han kommer brinna för det lika starkt som för Hockeyn... men det återstår att se...

Ifredags hade vi mys här hemma, god mat och fredagsmys givetvis.,
Sen styrde jag kosan bort till Elin där mamma, Malin Elin och Anna väntade. Emily va tyvärr sjuk och kunde inte komma :(
På kameran ligger massa roliga filmer och bilder, några helt sekretessbelagda :) Men riktigt kul hade vi..
Jonathan passade på att sova över hos Emil...

I lördags hade jag tänkt unna mig en låååååååååång sovmorgon men blev väckt halv 9 av att söta jonathan och Emil kom med frukost på sängen... Härliga ungar ! Vad glad man bli alltså.. så jag klev upp, JÄTTETRÖTT , men med världens största leende på läpparna..

Retsen av dagen slöade vi och städade lite :)

I lördags fyllde även Emily år... ett år närmare 30 :)
Men eftersom hon va sjuk så fick det bara bli ett telefonsamtal

HIPP HIPP HURRRRRRRAAAAA



I söndags städade vi och städade och städade, efter att vi kommit hem från Hockeyträningen givetvis :) Emil provade att stå i mål och han fattade tycke för det, som alltid när han får chans att stå i mål :)
På kvällen hade vi Kafferep med Terese och Jimmie...

Idag ... jag och barnen tog sovmorgon, det är ju höstlov och det känns kalasskönt att "slippa" gå iväg med Emil till skolan.

Efter lunch kom Terese och jag och barnen gjorde henne och Jonathan sällskap ner till Vikhagen en stund innan det va dags och bege oss hemåt igen för Jimmie och lena skulle komma.

Fikade och käkade med Familjen Östman, mycket trevligt !

Nu har jag just beställt dagis foton och det blev ingen billig historia *suck*
Kan ni förstå att dom har mage att ta 920 :- av mig som småbarnsförälder för lite kort.. då beställde jag inte ens någon gruppförstoring... herregud sägerjag bara, och dessutom fick jag 250:- i rabatt.

VANSINNE, om ni frågar mig !

Emil ville ha lite småkort så han kunde byta i skolan, och jag vet själv hur kul det va när man gick i skolan att " samla" på andras kort, men ¨då måste man ju ha några att lämna ifrån sig själv.

 ska jag slöa mig !!

Bilder kommer, promise, men inte idag !!!

Bye bye




Kommentarer
Postat av: Emily

ja de är verkligen jätte dyrt med alla dessa kort. Ruinerad blir man. Fick mina kort på hampus dag edvin idag. Dom är fina men frågan är om man inte skulle kunna ta egna sånna kort. Elin har ju bra kamera. Gäller bara att barnen är med på noterna. Sånna här stora summor har jag egentligen inte råd med så här innan jul.. Inte annars heller för den delen. Lite filmer och kort från fredagen måste jag få se =) kram

2010-10-25 @ 22:41:35
URL: http://emilyhallgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0