Ett sista inlägg för idag =)

Jultidningarna har kommit.. ett evigt utdelande, men för en god sak... Emil tycker detta är lika roligt som att sälja dom...

Han längtar efter sina premier..
Enligt mig själv så tycker jag att prylarna är alldeles för avancerade för en 7 åring... Jag hade aldrig fått för mig att köpa det till honom, ännu.

Emil har"tjock"  TV på rummet, men bara för dvd-filmer, han kan inte se några TV-kanaler, för då skulle vi inte se röken av honom =)
Han har ett playstation i vardagsrummet där han gärna spelar, men med en max tid på en timme.. lite då och då.. inte varje dag...
Datorn sitter han sällan vid, den står i vardagsrummet den me.
Här sitter han mycket sällan och då mest vi spotify, för att lyssna på musik eller på spela.se som mest är tecknade barnspel..

Jo, det kanske är hårt och ibland orättvist, men vi lever i en hård värld.. och jag tycker lek på egen hand, med kompisar, ute eller inne.. ger så mycket mer än en tv eller dator...

Här är iallafall dom premierna hanvalt eftersom han kom upp i den högsta premieklassen.. förutom premierna så får han 3500 :- i kontanter... jag tycker han kämpat väl, och förtjänar dessa fina premier..
Nästa år får vi se omhan brinner lika mycket för att sälja...


Nya XBOX360 Slim med Kinect

Aldrig tidigare har det varit så kul att spela XBOX! Kinect följer dina rörelser med sin 3D-kamera. Vifta på handen, sparka med foten, hoppa och spelen kommer att följa din minsta vink! Nu med 250GB hårddisk, trådlöst nätverk och knäpptyst fläkt! Du kan även spela mot dina vänner över internet, se på film och lyssna på musik.



HEMMABIOPAKET med surroundljud

Se på film med bioljud hemma eller få riktigt maffigt ljud till din musikspelare. Dolby Digital 5.1, regionfri DVD-spelare, inbyggd FM-radio, MP3/AVI/JPG-funktion, fjärrkontroll. Med 45 Watt RMS räcker ljudet verkligen till


Supertunn 22" LED-TV

Supertunn full-HD LED-TV på hela 22"! Äntligen en platt-TV som verkligen är platt! LED tekniken ger dessutom en oöverträffad bildkvalité med fantastisk svärta, färg och skärpa. Givetvis finns HDMI, Scart, VGA-ingång mm. Inbyggd digitalbox (DVB-T, MPEG2) och väggmonteringsbar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men oj vilken duktig kille på att sälja jultidningar!

Min tjej får drygt 700kr och det är ju mycket pengar med. Superbra jobbat av Emil!

Häsningar Maja

2010-11-02 @ 22:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0