Visst ...

... har det känts i mammahjärtat att lämna barnen på dagis ibland.. men jag har nog aldrig gått gråtandes från dagis..
Idag är andra dagen jag gölr det... Nåt måste ju va fel, eller är det mig det är fel på?

Kom inte och säg att det beror på att jag är gravid.. Jag har varit gravid både vid Emils inskolning och Wilmas inskolning..
Panikslagna barn är helt nytt för mig, jag vill bara ta med henne o springa därifrån...


Kommentarer
Postat av: Emily

Något är fel, inte på dig och inte på Ebba utanm på verksahemten. det är som sagt för stort, för många ansikten.

Jag fasar för Edvins inskolning och är glad att de ännu är flera månader kvar.

När jag såg dag idag så fundera jag starkt på att vänta ännu längre med Edvins inskolning, men ekonomin tillåter inte det.. tror inte heller att de blir lättare desto större dom är.

Nej, varför skulle dom göra 3 dagis till 1?? Ser dom inte att de är helt fel! Finns de någon mamma/pappa som är helt nöjd med verksamheten som den ser ut idag?? Tror inte det..

Många många kramar till dig!!!

2010-02-18 @ 10:54:04
URL: http://emilyhallgren.blogg.se/
Postat av: Terese

men herregud nu måste de då hända ngt. Du ska inte behöva känna dig som en dålig mamma för att Ebba blir panikslagen det är ju ngt som inte verkar bra för hennes del. De ska vara lite som förr tycker jag då man hade 3-4 fröknar och bara hade sin grupp!! De högre uppsatta måste börja ta er på allvar. Japps det blir fritids 2 dagar nästa vecka resten är i skolan.

2010-02-18 @ 12:16:59
URL: http://berglundsjoqvist.blogg.se/
Postat av: Pethra M

Det är normalt att känna som du gör, för det är inte meningen att man som mamma ska gå ifrån sitt barn som är helt förtvivlat och skriker efter mamma som att man lämnade dem för alltid.. Det ska inte vara så, mammainstinkten säger att det är FEL FEL FEL. Däremot har jag ingen aning om hur varesig verksamheten ser ut eller huruvida det blir en dagisunge av Ebba till slut. Det BRUKAR ju vara så att det blir dagisungar av de flesta, men å andra sidan brukar inskolningen också gå hyfsat smärtfritt trots en hel del tårar och jobbiga avsked. Önskar jag hade något råd att ge dig, men jag vill bara ge dig lite styrka.. Det ÄR skitjobbigt att grina när man går från dagis hur gravid eller ogravid man än må vara.. Kram

2010-02-18 @ 13:29:35
Postat av: malin

håller med ovanstående kommentarer.. jag har sj gått gråtandes från dagis, och inte vart gravid, förstår att detta måste vara skiit jobbigt.. förstår dina tankar, och vad jag märkt e det många barn som e ledsna vid lämning, kan de bero på att sj verksamheten är för stor som du skriver..

Såg ju på nyheterna för någon vecka sen där en psykolog sa att för stora grupper på dagis inte är bra för barnen, och ja, jag håller med!

jag hoppas det blir bättre .. och att ebba kan känna sig lika trygg som wilma på dagis! kramar till er!!

2010-02-18 @ 16:13:23
URL: http://www.malinhejdenberg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0